Holdbart Håndverk — Identitet 2019-2022

28 okt 2019 10:00 - 28 okt 2019 16:00, DogA–Design og arkitektur Norge, Hausmannsgt. 16, 0182 Oslo

For 5. gang inviterer Norges Husflidslag til inspirasjons-seminar for Norske Husflidhåndverkere, Norske Kunsthåndverkere, Norske Brukskunstnere, og andre håndverkere som ønsker å utvikle sin næringsvirksomhet med kortreiste, bærekraftige produkter med gode historier. 

Bli med oss på DoGA 28. oktober kl. 10.00–16.00.

 

Deltageravgift (inkl. lunsj): Kr. 700.- for medlemmer i Norges Husflidslag. Kr. 1.000.- for ikke-medlemmer.

Påmelding til Kathrine Gregersen, vestagder@husflid.no.

Etter en vår utenom det vanlige, med mange utfordringer og stor usikkerhet for aktivitet og økonomi, ønsker vi å berømme alle frivillige, ansatte og næringsdrivende for måten dere har stått på – og ønske dere en riktig god sommer!

Denne uken fikk vi et nytt lokallag i Innlandet Navnet ble Øyer – Tretten Husflidslag, og går inn i rekken som vårt 366. lokallag. Så, på tross av et koronastengt samfunn, spirer det litt ekstra i lokale kulturlivet i Gudbrandsdalen denne våren.

Regjeringen har nå lagt frem forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2020, og budsjettforslaget inneholder en rekke viktige tiltak for å få frivilligheten gjennom koronakrisen. Det har vært gjort et omfattende påvirkningsarbeid for å få til bedre ordninger, og vi har fått gjennomslag for mye. Dessverre er ikke alle ønskene våre blitt hørt, men vi har lyktes med å endre en del.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.