Klimafestivalen §112

25 jan 2020, Molde og omegn

Klimafestivalen § 112 er en nasjonal festival med Norsk Klimanettverk som initiativtaker.

Målet med Klimafestivalen § 112 er å skape økt bevissthet om klimautviklingen, og engasjement for å endre den. Festivalen fremmer Grunnlovens Miljø§ 112 i kap. Menneskeretter, som forplikter norske myndigheter til tiltak som verner vårt felles livsmiljø, også for framtidige generasjoner.Klimafestivalen § 112 er også tilsluttet Klimavalgalliansen; en bred, partipolitisk uavhengig allianse av en lang rekke norske organisasjoner som mobiliserer for å få klima høyere opp på den politiske dagsorden. Festivalen arrangeres i all hovedsak av frivillige og er en unik, folkelig mobilisering.

Møre og Romsdal Husflidslag og Molde Husflidslag deltar med program. Mer informasjon kommer.

Vi søker en konsulent i 60-80% stilling for snarlig tilsettelse i Nordland.

Ann Lundekvam og Bjørg Hovland mottek Fylkeskulturprisen for langvarig og stort arbeid med å ta vare på og føre vidare kunnskap om drakt- og bunadstradisjonar i Sogn og Fjordane.

Voksenopplæringsforbundet og studieforbundene vant budsjettkampen for opplæring i frivillige organisasjoner. Politisk lobbyarbeid og felles innsats mellom studieforbund og organisasjoner har virket—dette er en viktig seier for kurs og opplæring i frivilligheten.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.