Kveldsarrangement for håndverkere og butikker

24 jan 2018 19:00 - 24 jan 2018 21:30, Thon Hotel Opera

Norges Husflidslag inviterer husflidhåndverkerne og husflidsbutikker til et todelt program med tema kjøpsopplevelser, med mål om forstå bedre hva det er som gjør at en kunde velger å kjøpe håndverksprodukter i dag, og hvordan vi skal møte dette.

Vi spanderer tapas i 2. etg. med mulighet for å kjøpe vin og mineralvann for de som ønsker det i forkant av workshopen, og kl 20.00 starter vi workshop på møterom Kvinten 2.

Workshop for husflidhåndverkere

I workshopen analyserer vi hva det er som gjør at en kunde velger å handle et håndverksprodukt i dag,  og diskuterer hvordan vi kan møte disse forventningene.  
Vi starter med:

  • Hvor og hvordan møter vi våre kunder?
  • Hva kan vi gjøre for å øke muligheten for gjenkjøp?  

For å skape gode KJØPSOPPLEVELSER for kundene trenger vi:

  • Oppdatert kunnskap om kundenes behov
  • Holdninger
  • Intensjoner
  • Adferd før, under og etter en handel

Samlingen ledes av Kathrine Gregersen og Arild Larsen, begge husflidskonsulenter i Norges Husflidslag, med bred erfaring innen produktutvikling, markedsorientering og nisjesalg.

Foredrag for husflidsbutikkene

Designer og bunadsentusiast Ann Viola Ulvin forteller om sin   masteroppgave i 2016 ved Arkitektur og Designhøgskolen i Oslo.   Hun belyser hva hun gjorde -hvorfor -og  hvordan hun gjorde det.
 
Interessante funn i dette arbeidet viser at det er viktig å kartlegge  kundens reelle opplevelse av bunadkjøp.
 
Vi får vite hva en kundereise med kontaktpunkter er, og hvorfor dette er nyttig. Med denne innledningen får vi innsikt i hva den  planlagte spørreundersøkelsen kan gi oss av "verktøy" for å opprettholde og styrke posisjonen i bunadmarkedet.

Oppgaven finner dere her.
 

Spesifiser i påmelding om du er håndverker eller ansatt i en husflidsbutikk. Påmelding innen mandag 8. januar til Synøve Vadøy Eriksen: sognogfjordane@husflid.no

Foto fra husflidhåndverker Mari Fallet Mosand/Krokvokst.

Er du interessert i håndverk og liker å skape ting i ulike materialer? Er du i alderen 16 til 22 år? Synes du det er spennende å møte andre unge fra hele Norden? Er svaret ja, så les videre!

Påmeldinga til årets fagdager i bunad og folkedrakt er nå åpen! Når bunadsinteresserte fra hele landet i august 2018 samles for dei årlege Fagdagane i bunad og folkedrakt, er det denne gongen med utgangspunkt i strikk i bunad.

Ung Husflid innleder feiringen av sitt 10-årsjubileum med åpning av ny nettside! Nettsiden har fått noen nye funksjoner, fargerik layout, mer informasjon og er enklere i bruk!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.