Kveldsarrangement for håndverkere og husflidsbutikker

23 jan 2019 17:30 - 23 jan 2019 19:00, Thon Hotel Opera, Oslo

23. januar inviterer vi til de årlige kveldsarrangementene for medlemmer i Norske Husflidhåndverkere og for husflidsbutikker. Dette blir to ulike arrangment, men med mulighet for å delta på begge.

Begge arrangmentene finner sted på Thon Hotel Opera.

  • Arrangment for håndverkere er klokken 17.30-20.00
  • Arrangement for husflidsbutikker er klokken 19.00-22.00

Oppskriften er som den pleier å være - i første del samles vi til et hyggelig måltid, før det så blir 1-1,5 time med faglig program.

Arrangement for butikkene: Bunadsalg for framtida

Designer og bunadsentusiast Ann Viola Ulvin presenterer resultat fra  spørreundersøkelsen om bunadkjøp - opplevelser. Dette med bakgrunn  i 419 svar fra 11 butikker. Her blir det mye positivt og interessant å høre.
 
Det blir også arrangert en enkel workshop med tema: identitet /merkevare og tiltak i forhold til funn i undersøkelsen. Julie Sandvoll og Berit Lindquister blir med i denne delen av programmet.

Arrangment for håndverkerne

Mer informasjon kommer.

Foto: Fra Ann-Viola Ulvins oppgave om bunadsalg.

1.-3. november 2019 inviterer Norges Husflidslag til landets største møteplass for alle som jobber med eller er interessert i vev.  På dette symposiet setter vi fokus på vev-tradisjoner i nordområdene. 

Norges Husflidslag er for tiden underbemannet når det kommer til informasjon på nettsider og på facebook. Derfor kan det virke som om vi er stillere enn vanlig og at vi har mindre på hjertet.

Ingen grunn til bekymring, det jobbes knallhardt  i kulissene og fra høsten av vil aktivitetsnivået være på topp igjen :)

Fagdagane i bunad og folkedrakt er ei årlig samling for alle som jobber i eller har interesse for bunadfeltet. Årlig samles vel 120 bunadtilvirkere, husflidsbutikker, interesseorganisasjoner, forskere og andre for å diskutere aktuelle tema.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.