Kveldsarrangement for håndverkere og husflidsbutikker

23 jan 2019 17:30 - 23 jan 2019 19:00, Thon Hotel Opera, Oslo

23. januar inviterer vi til de årlige kveldsarrangementene for medlemmer i Norske Husflidhåndverkere og for husflidsbutikker. Dette blir to ulike arrangment, men med mulighet for å delta på begge.

Begge arrangmentene finner sted på Thon Hotel Opera.

  • Arrangment for håndverkere er klokken 17.30-20.00
  • Arrangement for husflidsbutikker er klokken 19.00-22.00

Oppskriften er som den pleier å være - i første del samles vi til et hyggelig måltid, før det så blir 1-1,5 time med faglig program.

Arrangement for butikkene: Bunadsalg for framtida

Designer og bunadsentusiast Ann Viola Ulvin presenterer resultat fra  spørreundersøkelsen om bunadkjøp - opplevelser. Dette med bakgrunn  i 419 svar fra 11 butikker. Her blir det mye positivt og interessant å høre.
 
Det blir også arrangert en enkel workshop med tema: identitet /merkevare og tiltak i forhold til funn i undersøkelsen. Julie Sandvoll og Berit Lindquister blir med i denne delen av programmet.

Arrangment for håndverkerne

Mer informasjon kommer.

Foto: Fra Ann-Viola Ulvins oppgave om bunadsalg.

 hos Norsk håndverksinstitutt

Bunaden er et håndfast og levende eksempel på hva lokale håndverkstradisjoner er og hva det betyr for oss i hverdagen, - og på festen. 

Om et tradisjonshåndverksfag årlig har hatt flere enn 5 nyinngåtte lærekontrakter over hele landet har retten til ekstra tilskudd falt bort. Nå er reglene endret til glede for bunadstilvirkerfaget sammen med en rekke andre verneverdige håndverksfag.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.