Landsmøte i Norges Husflidslag

5 juni 2020 - 7 juni 2020, Mandal

I tråd med retningslinjene fra myndighetene i forbindelse med koronavirusutbruddet, har Norges Husflidslag vedtatt å utsette det planlagte landsmøtet i Mandal 5.-7. juni. Endelig vedtak om landsmøtegjennomføring fastsettes på styremøte 29. april. Alle medlemsgrupper vil etter dette få informasjon om når, hvor og hvordan møtet skal gjennomføres.

I 2020 er Vest-Agder Husflidslag vertskap for landsmøtet i Norges Husflidslag, og i løpet av tre junidager kommer husflidere fra hele landet til å samles i Mandal! 

Landsmøtet 2020 starter om morgenen fredag 5. juni, og er ferdig ettermiddagen søndag 7. juni. Landsmøtet er organisasjonens høyeste organ, og består av delegater fra alle fylkeslag, fylkeshåndverkerlag og butikker. Landsmøtet vedtar blant budsjett, vedtektsendringer og prioriterer hvordan organisasjonen skal jobbe fremover, i tillegg til valg av styre.

Med Vest-Agder Husflidslag som vertskap vil vi også bli vist fram den rike kultur- og håndverkstradisjonen i fylket, blant annet gjennom besøk på Sjølingstad Uldvarefabrikk, utstilllinger og Husflidstorg med demonstrasjon av håndverk.

Mer informasjon om landsmøtet vil bli lagt ut her.

Via vofo.no: Kunnskapsdepartementet har gjort midlertidig vedtak som gir studieforbundene muligheten til å gi tilskudd til nettkurs og kortere kurs med minst 4 kurstimer. Saken oppdateres løpende.

Det er besluttet å utvide kampanjeperioden for produktutviklingskampanjen i ett år. Det vil derfor være mulig å sende inn bidrag på Instagram fram til utgangen av mars 2021, med utstilling sommeren 2021.

I tråd med retningslinjene fra myndighetene i forbindelse med coronavirusutbruddet, har Norges Husflidslag vedtatt å utsette det planlagte landsmøtet i Mandal 5.-7. juni.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.