Landsmøte i Norges Husflidslag

5 juni 2020 - 7 juni 2020, Mandal

I 2020 er Vest-Agder Husflidslag vertskap for landsmøtet i Norges Husflidslag, og i løpet av tre junidager kommer husflidere fra hele landet til å samles i Mandal! 

Landsmøtet 2020 starter om morgenen fredag 5. juni, og er ferdig ettermiddagen søndag 7. juni. Landsmøtet er organisasjonens høyeste organ, og består av delegater fra alle fylkeslag, fylkeshåndverkerlag og butikker. Landsmøtet vedtar blant budsjett, vedtektsendringer og prioriterer hvordan organisasjonen skal jobbe fremover, i tillegg til valg av styre.

Med Vest-Agder Husflidslag som vertskap vil vi også bli vist fram den rike kultur- og håndverkstradisjonen i fylket, blant annet gjennom besøk på Sjølingstad Uldvarefabrikk, utstilllinger og Husflidstorg med demonstrasjon av håndverk.

Mer informasjon om landsmøtet vil bli lagt ut her.

Året som snart er forbi har vært preget av et stort engasjement for holdbart håndverk. Vi er veldig glade for at siden vårt satsingsområde Holdbart ble introdusert i starten av 2019, har det blitt møtt med så mye entusiasme og oppmerksomhet.

I begynnelsen av november var rundt 130 veventusiaster samlet i Tromsø for et skikkelig dypdykk i noen av vevkunstens mange nyanser. «Vevsymposium 2019 – Grenseløst mangfold» var tittelen på konferansen, og det var spesielt vevtradisjoner fra nord som var tema i foredrag, kurs og workshops.

Spel, dans, kveding og stevjing i Setesdal er nå på UNESCOs representative liste over immateriell kulturarv som første norske element. Vi gratulerer!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.