Landsmøte i Norges Husflidslag

5 juni 2020 - 7 juni 2020, Mandal

I 2020 er Vest-Agder Husflidslag vertskap for landsmøtet i Norges Husflidslag, og i løpet av tre junidager kommer husflidere fra hele landet til å samles i Mandal! 

Landsmøtet 2020 starter om morgenen fredag 5. juni, og er ferdig ettermiddagen søndag 7. juni. Landsmøtet er organisasjonens høyeste organ, og består av delegater fra alle fylkeslag, fylkeshåndverkerlag og butikker. Landsmøtet vedtar blant budsjett, vedtektsendringer og prioriterer hvordan organisasjonen skal jobbe fremover, i tillegg til valg av styre.

Med Vest-Agder Husflidslag som vertskap vil vi også bli vist fram den rike kultur- og håndverkstradisjonen i fylket, blant annet gjennom beøk på Sjølingstad Uldvarefabrikk, utstilllinger og Husflidstorg med demonstrasjon av håndverk.

Mer informasjon om landsmøtet kommer!

Vi søker en konsulent i 60-80% stilling for snarlig tilsettelse i Nordland.

Ann Lundekvam og Bjørg Hovland mottek Fylkeskulturprisen for langvarig og stort arbeid med å ta vare på og føre vidare kunnskap om drakt- og bunadstradisjonar i Sogn og Fjordane.

Voksenopplæringsforbundet og studieforbundene vant budsjettkampen for opplæring i frivillige organisasjoner. Politisk lobbyarbeid og felles innsats mellom studieforbund og organisasjoner har virket—dette er en viktig seier for kurs og opplæring i frivilligheten.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.