Nordisk håndverkstreff for ungdom

8 aug 2018 - 12 aug 2018, Romerike folkehøgskole

Chanila T. Fagerhaug og Åshild M. Føllesdal som kurslærere i å spinne ull i Nanjing

I august 2018 inviterer vi ungdom fra hele Norden til å samles for Nordisk ungdomsleir for husflid og håndverk, som vi ønsker skal bli en fremtidig møteplass for nordiske ungdom med interesse for håndverk og kultur, for skapende prosesser og miljøbevarende aktiviteter. 

Nordisk ungdomsleir skal være en leir for og med ungdom. Deltakernes alder denne gang satt til 16-22 år, og kurslærerne vil være unge voksne håndverksutøverer. 

Vi inviterer inn ungdom fra alle medlemslandene i Nordisk Husflidsforbund: Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island og Estland. 

Program og fullstendig informasjon sendes ut i februar 2018, men vi ber om at fylkes- og lokallag i Norges Husflidslag som er interessert i å bidra med kurs til leiren, tar kontakt med Anne Guri Gunnerød på akershus@husflid.no

Leiren er støttet av Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU), Nordisk kulturfond og Bergesensstiftelsen.

Vil du bli vår nye kollega, som skal bidra til å gjøre det enda mer attraktivt å være både frivillig, medlem og ansatt i Norges Husflidslag?

Hos Ås Husflidslag møtes unge og voksne for å drive med tredreiing hver uke. I vår nye filmsnutt kan du bli med inn i tredreieverkstedet og møte ungdommen som dreier!

Den årlege husflidtevlinga- og utstillinga på Dyrsku'n er open for påmelding, og ferske og erfarne handverkare innan tre, tekstil, sylv, rosemåling, smiing og kniv kan delta. Nytt sjansen til å vise fram handverket ditt til dei 90 000 som besøk Dyrsku'n i Seljord!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.