Nordisk ungdomsleir

8 aug 2018 - 12 aug 2018, Romerike folkehøgskole

Chanila T. Fagerhaug og Åshild M. Føllesdal som kurslærere i å spinne ull i Nanjing

I august 2018 inviterer vi ungdom fra hele Norden til å samles for Nordisk ungdomsleir for husflid og håndverk, som vi ønsker skal bli en fremtidig møteplass for nordiske ungdom med interesse for håndverk og kultur, for skapende prosesser og miljøbevarende aktiviteter. 

Nordisk ungdomsleir skal være en leir for og med ungdom. Deltakernes alder denne gang satt til 16-22 år, og kurslærerne vil være unge voksne håndverksutøverer. 

Vi inviterer inn ungdom fra alle medlemslandene i Nordisk Husflidsforbund: Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island og Estland. 

Program og fullstendig informasjon sendes ut i februar 2018, men vi ber om at fylkes- og lokallag i Norges Husflidslag som er interessert i å bidra med kurs til leiren, tar kontakt med Anne Guri Gunnerød på akershus@husflid.no

24 jan 2018 19:00, Thon Hotel Opera

14 april 2018 10:00, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum

23 april 2018, Hjerleid, Dovre

1 juni 2018, Molde

8 aug 2018, Romerike folkehøgskole

Vi gratulerer så mye våre venner i Institutt for bunad og folkedrakt og i Norsk bygdekvinnelag, som forrige uke ble godkjent som ekspertorganisasjoner innen immateriell kulturarv. Norges Husflidslag har hatt denne akkrediteringen siden 2014, og gledes over at feltet styrkes i Norge!

Et abonnement på Norsk Husflid er den perfekte gaven til den husflid- og håndverksinteresserte! Magasinet kommer ut fem ganger om året, og er Norges største fagblad om husflid og håndverk.

Oppdatert: Etter massiv tilbakemelding har politikerne i Hordaland fylkeskommune valgt å stoppe prosessen med nedlegging av Vg2-tilbudet i Design og tekstil ved Årstad videregående skole. Brevet Norges Husflidslag sendte i forkant angående saken kan dere lese under.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.