Norsk håndverksinstitutt 30 år

22 sep 2017, Maihaugen

Norsk håndverksinstitutts jubileumsseminar -30 år i håndverkets tjeneste, med flere foredragsholdere, presentasjon av nye stipendiater, lansering av jubileumsbok, omvisning i utstillingen 30 år i håndverkets tjeneste og mye mer. 

Hele håndverks-Norge inviteres til å feire 30-årsdagen til Norsk håndverksinstitutt!

PROGRAM

  • 10.00-10.05 Velkommen, ved Eivind Falk
  • 10.05-11.30 En medley av høydepunkter og smakebiter fra Norsk håndverksinstitutts første 30 år. Boklansering. Ved Magne Velure og Eivind Falk
  • 11.30-12.00 Presentasjon av de to nye stipendiatene i håndverk: Bent Erik Myrvoll, skal jobbe med historiske teknikker knyttet til kalkmaling. Alf H. Helland, skal arbeide med rekonstruksjon av historiske rifler. Ved Simen Omang
  • 12.00-13.00 Lunsj
  • 13.00-14.00 Jubileumsforedrag. -Handverk som kunnskapsform. Ved Jon Godal
  • 14.00-15.00 Omvisning i utstillingen “30 år i håndverkets tjeneste”. Ved Hanne Bergseth

Ingen deltageravgift. Påmelding innen 8. september på epost: post@handverksinstituttet.no. Nærmere opplysninger v/ Eivind Falk 991 50 862.

LØFTE HÅNDVERKET er interessenettverk for organisasjoner, miljø og enkeltpersoner som jobber for å verne om tradisjonelle håndverksfag.
Håndverksinstituttet fyller 30 år, dette markeres i forbindelse med Løfte håndverkets høstsamling.

Mer info kommer på nettsidene til Norsk håndverksinstitutt, og her finner dere også resten av jubileumsprogrammet. 

Foto av Sissel Beate Eriksen: Søljer av håndverkstipendiat Gry Marie Grindbakken og verktøy av håndverkstipendiat Øystein Myhre.

Usikker på hvordan du bunadsølvet skal pusses? Om skjorta burde strykes? Hva du skal gjøre med bunaden etter bruk? Les våre tips for vask og stell av bunad!

Er du interessert i håndverk og liker å skape ting i ulike materialer? Er du i alderen 16 til 22 år? Synes du det er spennende å møte andre unge fra hele Norden? Er svaret ja, så les videre!

Påmeldinga til årets fagdager i bunad og folkedrakt er nå åpen! Når bunadsinteresserte fra hele landet i august 2018 samles for dei årlege Fagdagane i bunad og folkedrakt, er det denne gongen med utgangspunkt i strikk i bunad.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.