Sommarferie med innhald på Rauland

1 juni 2019 - 30 juni 2019 00:00

Bruk sommarferien til kulturelt påfyll, møt andre som er interessert i det same som deg og lær noko nytt!

På Raulandsakademiet er det sommakurs frå slutten av juni og heile juli. Det er er om lag 50 kurs å velje i.

Mellom 7 og 10 kurs går samstundes. Det blir lagt vekt på gode instruktørar, god mat og hyggeleg samver. På ettermiddag og kveld er det tilbod om turar, besøk på utstilling/galleri eller foredrag.

Her finn du mange kurs innom raudlista fagfelt så som lafting,  gyllenler, knipling, gravering på sølv, filigran, bandveving m.m.

I tillegg finn du fleire bunadskurs, sømkurs, vevkurs, bokbinding, foto, slektsgransking og skrivekurs. Eller kva med å lære seg å lage kvalitetssjokolade?

Husk at du får rabatt dersom du er medlem i Norges Husflidslag.

Klikk deg inn på kurslista på  Raulandsakademiet

Velkommen til inspirerande kursdagar.

1.-3. november 2019 inviterer Norges Husflidslag til landets største møteplass for alle som jobber med eller er interessert i vev.  På dette symposiet setter vi fokus på vev-tradisjoner i nordområdene. 

For 5. gang ønsker vi å invitere Norske Husflidhåndverkere, Norske Kunsthåndverkere, Norske Brukskunstnere, og andre håndverkere som ønsker å utvikle sin næringsvirksomhet med kortreiste, bærekraftige produkter med gode historier.

I over 150 år har folkefesten, handels- og landbruksmessa og fesjået Dyrsku'n i Telemark samla over 90 000 mennesker årlig. Vi deltar med flere utstillinger, og aktiviteter for voksne og barn hele helgen.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.