Sommarferie med innhald på Rauland

1 juni 2019 - 30 juni 2019 00:00

Bruk sommarferien til kulturelt påfyll, møt andre som er interessert i det same som deg og lær noko nytt!

På Raulandsakademiet er det sommakurs frå slutten av juni og heile juli. Det er er om lag 50 kurs å velje i.

Mellom 7 og 10 kurs går samstundes. Det blir lagt vekt på gode instruktørar, god mat og hyggeleg samver. På ettermiddag og kveld er det tilbod om turar, besøk på utstilling/galleri eller foredrag.

Her finn du mange kurs innom raudlista fagfelt så som lafting,  gyllenler, knipling, gravering på sølv, filigran, bandveving m.m.

I tillegg finn du fleire bunadskurs, sømkurs, vevkurs, bokbinding, foto, slektsgransking og skrivekurs. Eller kva med å lære seg å lage kvalitetssjokolade?

Husk at du får rabatt dersom du er medlem i Norges Husflidslag.

Klikk deg inn på kurslista på  Raulandsakademiet

Velkommen til inspirerande kursdagar.

1.-3. november 2019 inviterer Norges Husflidslag til landets største møteplass for alle som jobber med eller er interessert i vev.  På dette symposiet setter vi fokus på vev-tradisjoner i nordområdene. 

Norges Husflidslag er for tiden underbemannet når det kommer til informasjon på nettsider og på facebook. Derfor kan det virke som om vi er stillere enn vanlig og at vi har mindre på hjertet.

Ingen grunn til bekymring, det jobbes knallhardt  i kulissene og fra høsten av vil aktivitetsnivået være på topp igjen :)

Fagdagane i bunad og folkedrakt er ei årlig samling for alle som jobber i eller har interesse for bunadfeltet. Årlig samles vel 120 bunadtilvirkere, husflidsbutikker, interesseorganisasjoner, forskere og andre for å diskutere aktuelle tema.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.