Sommarferie med innhald på Rauland

1 juli 2019 - 31 juli 2019

På Raulandsakademiet er det sommarkurs heile juli. Det er er om lag 40 kurs å velje i.

Mellom 7 og 10 kurs går samstundes. Det blir lagt vekt på gode instruktørar, god mat og hyggeleg samver. På ettermiddag og kveld er det tilbod om turar, besøk på utstilling/galleri eller foredrag.

Her finn du mange kurs innom raudlista fagfelt så som knipling, bunad, gravering på sølv og bandveving. Eller du kan velje mellom fleire vevkurs, mange kurs som har med saum av klede, maskinstrikking, malekurs, snekkarkurs og smikurs. Du finn og tilbod om slektsgransking, skrivekurs, foto og bokbinding.  

Husk at du får rabatt dersom du er medlem i Norges Husflidslag.

Klikk deg inn på  Raulandsakademiet

Velkommen til inspirerande kursdagar.

Ann Lundekvam og Bjørg Hovland mottek Fylkeskulturprisen for langvarig og stort arbeid med å ta vare på og føre vidare kunnskap om drakt- og bunadstradisjonar i Sogn og Fjordane.

Voksenopplæringsforbundet og studieforbundene vant budsjettkampen for opplæring i frivillige organisasjoner. Politisk lobbyarbeid og felles innsats mellom studieforbund og organisasjoner har virket—dette er en viktig seier for kurs og opplæring i frivilligheten.

Studieforbundet deltok på World Forum for Intangible Cultural Heritage i Korea. Oppdraget var å snakke om "hånden og ånden" og Ung Husflid ble nevnt for arbeidet med å ta vare på og videreføre den immaterielle kulturarven.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.