TREseminaret 2020

20 april 2020 - 26 april 2020, Hjerleid, Dovre

TREseminaret på Dovre tilbyr kurs med fokus på tradisjon, teknikk og kunnskap innen tre og tradisjonshåndverk. 

TREseminaret vil gi deg som deltaker et solid faglig utbytte, og gi en anledning til å møte andre med felles interesser og i samme bransje. Du kan bygge nettverk for deg selv eller din bedrift og ha det hyggelig i inspirerende omgivelser.

Det samles 100-120 håndverksinteresserte fra Norge, men også fra Skandinavia og fra «det store utland». Det legges vekt på å være et arrangement der hele familien kan delta. TREseminaret legger vekt på formidling av tradisjonshåndverk til barn og unge, og har flere egne opplæringstilbud tilpasset denne målgruppen. Seminaret, kursene og utstillingene er lokalisert på Hjerleid og i Bygningshistorisk park på Dovre. Foredragene holdes på Toftemo turiststasjon, alt i nærheten av Dovre sentrum.

I regi av Husflidskonsulenten i Hedmark blir det egne aktiviteter for barn i 5. og 8. trinnene ved lokale skoler, samt på det åpne arrangementet Barnas Treseminar fra fredag til søndag.

Mer informasjon om Norges Husflidslags deltagelse på årets seminar kommer!

Vi søker en konsulent i 60-80% stilling for snarlig tilsettelse i Nordland.

Ann Lundekvam og Bjørg Hovland mottek Fylkeskulturprisen for langvarig og stort arbeid med å ta vare på og føre vidare kunnskap om drakt- og bunadstradisjonar i Sogn og Fjordane.

Voksenopplæringsforbundet og studieforbundene vant budsjettkampen for opplæring i frivillige organisasjoner. Politisk lobbyarbeid og felles innsats mellom studieforbund og organisasjoner har virket—dette er en viktig seier for kurs og opplæring i frivilligheten.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.