UTSATT Landsmøte i Norges Husflidslag

5 juni 2020 - 7 juni 2020, Mandal

I tråd med retningslinjene fra myndighetene i forbindelse med koronavirusutbruddet, har Norges Husflidslag vedtatt å utsette det planlagte landsmøtet i Mandal 5.-7. juni. Endelig vedtak om landsmøtegjennomføring fastsettes på styremøte 29. april. Alle medlemsgrupper vil etter dette få informasjon om når, hvor og hvordan møtet skal gjennomføres.

I 2020 er Vest-Agder Husflidslag vertskap for landsmøtet i Norges Husflidslag, og i løpet av tre junidager kommer husflidere fra hele landet til å samles i Mandal! 

Landsmøtet 2020 starter om morgenen fredag 5. juni, og er ferdig ettermiddagen søndag 7. juni. Landsmøtet er organisasjonens høyeste organ, og består av delegater fra alle fylkeslag, fylkeshåndverkerlag og butikker. Landsmøtet vedtar blant budsjett, vedtektsendringer og prioriterer hvordan organisasjonen skal jobbe fremover, i tillegg til valg av styre.

Med Vest-Agder Husflidslag som vertskap vil vi også bli vist fram den rike kultur- og håndverkstradisjonen i fylket, blant annet gjennom besøk på Sjølingstad Uldvarefabrikk, utstilllinger og Husflidstorg med demonstrasjon av håndverk.

Mer informasjon om landsmøtet vil bli lagt ut her.

Regjeringen har nå lagt frem forslag til revidert nasjonalbudsjett for 2020, og budsjettforslaget inneholder en rekke viktige tiltak for å få frivilligheten gjennom koronakrisen. Det har vært gjort et omfattende påvirkningsarbeid for å få til bedre ordninger, og vi har fått gjennomslag for mye. Dessverre er ikke alle ønskene våre blitt hørt, men vi har lyktes med å endre en del.

Det kommer stadig ny informasjon om situasjonen rundt korona (covid-19). På denne siden finner du oppdatert informasjon fra Norges Husflidslag om kursvirksomhet, kompensasjonsordninger og anbefalinger fra myndighetene.

Folkekunststipendet er et av Statens kunstnerstipend som årlig tildeles utøvere innen folkekunst. Søknadsfrist er kl 13.00 16.oktober 2020, og vi håper mange av våre håndverkermedlemmer bruker anledningen til å søke stipendet!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.