Young Craft 2021

30 juni 2021 - 4 juli 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

Er du mellom 16-22 år, kreativ og har lyst å lære mer om håndverk og bærekraft? Vær med på Young Craft, 30. juni - 4. juli i Danmark! 

Young Craft er en håndverksleir for ungdom fra de nordiske landene med spennende kurs og workshops. Gjenbruk og holdbarhet er gjennomgående tema. Unge, dyktige kurslærere kommer fra Danmark, Norge, Sverige, Estland, Færøyene, Finland og Island for å lære bort metallarbeid, søm og refashion, spikking og mer.

Arrangementet er en del av Nordic Folk Art and Crafts Federation-samarbeidet, og Fora i Danmark er årets vertskap. Arrangementet ble utsatt i 2020 grunnet Covid-19. Vi ser derfor frem til en hyggelig og lærerik samling i 2021! 

Les mer om Young Craft på Fora sine sider.

Young Craft på Facebook: https://www.facebook.com/events/697645384508907/

For påmelding og mer informasjon, ta kontakt med Norges Husflidslags barne- og ungdomskonsulent, Elin Gilde Garvin: elin@husflid.no. Påmeldigsfrist 15. april.

Vær med på å markere Husflidsdagen! Dagen da vi viser frem hva husflid er, og hva organisasjonen står for. Dagen markeres den andre lørdagen i mai, i år den 8. mai 2021.

Den nye kompensasjonsordningen for frivilliheten er todelt. Første del tar utgangspunkt i tildelt momskompensasjon for 2020. Andre del er søknadsbasert og gjelder tapte inntekter eller merkostnader i perioden 1. januar - 30. juni 2021.

Kulturrådet deler i år ut Statens kunstnerstipend til 1198 kunstnere. Fire av disse er medlemmer av Norske Husflidhåndverkere.

Vi gratulerer tekstilhåndverker Ann Therese Ekeren Skari, håndvever Lise Skoug Obel, bunadtilvirker Mona Lund-Riise Løkting og filigransølvsmed Gry Grindbakken med tildelingene!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.