Young Craft 2021

30 juni 2021 - 4 juli 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

Er du mellom 16-22 år, kreativ og har lyst å lære mer om håndverk og bærekraft? Vær med på Young Craft, 30. juni - 4. juli i Danmark! 

Young Craft er en håndverksleir for ungdom fra de nordiske landene med spennende kurs og workshops. Gjenbruk og holdbarhet er gjennomgående tema. Unge, dyktige kurslærere kommer fra Danmark, Norge, Sverige, Estland, Færøyene, Finland og Island for å lære bort metallarbeid, søm og refashion, spikking og mer.

Arrangementet er en del av Nordic Folk Art and Crafts Federation-samarbeidet, og Fora i Danmark er årets vertskap. Arrangementet ble utsatt i 2020 grunnet Covid-19. Vi ser derfor frem til en hyggelig og lærerik samling i 2021! 

Les mer om Young Craft på Fora sine sider.

Young Craft på Facebook: https://www.facebook.com/events/697645384508907/

For påmelding og mer informasjon, ta kontakt med Norges Husflidslags barne- og ungdomskonsulent, Elin Gilde Garvin: elin@husflid.no. Påmeldigsfrist 15. april.

TREseminaret går av stabelen i uke 16 og 17, og blir arrangert for 16. gang i 2021. Det er planlagt mange spennende kurs i bl.a. lafting, hest og skogsdrift, klassisk møbelsnekring, tørrmuring, smiing, dekorasjonsmåling og taktekking i villskifer. Tradisjonen tro blir det også eget seminar for barn; Barnas TREseminar, hvor husflidskonsulenten i Hedmark, Arild Larsen, er instruktør.

Hjerleid starter opp det nye studietilbudet Søm og tekstilhåndverk Vg2 fra høsten 2021, og har en ledig lærerstilling.

På oppdrag fra Kunnskapsdepartementet lyser Håndverksinstituttet ut to treårige stipendiatstillinger i tradisjonelt håndverk, med søknadsfrist 1.mars. Stipendiatordningen er en unik mulighet for håndverkere til å gjøre et dypdykk i sitt fag.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.