Ung Husflid

Ung Husflid er Norges Husflidslags barne- og ungdomssatsing. Over 100 av våre lokallag har egne barnelag. Ung Husflids hjemmesider finner du her! 

I Ung Husflid får barna lære grunnleggende håndverksteknikker, som strikking, veving, broderi eller trearbeid. I en trygg atmosfære og med kyndige veiledere får barna leke og eksperimentere med spennende farger og materialer. Ung Husflid er organisert i de lokale husflidslagene over hele landet, og oversikten over alle lokallag med Ung Husflid-lag finner du her.

Ung Husflid-logoen kan du laste ned her

Ung Husflids hjemmesider byr også på oppskrifter og ideer til ting å lage, samt praktisk informasjon for husflidslag som har eller vil sette i gang med arbeid for barn og unge.

På unghusflid.no finner du mange oppskrifter og tips til aktiviteter for barn og unge!

Ledig stilling som kommunikasjonskonsulent, fast 80%

Vi søker en medarbeider som har klare ideer på hvordan vi kan styrke arbeidet vårt via god kommunikasjon og synliggjøring.  Du må like å oppsøke og formidle, ha et direkte lett forståelig språk både muntlig og skriftlig, og ikke være redd for å ta i et tak. 

Du vil arbeide både strategisk og operativt med fokus på formidling av kulturarv og håndverkstradisjoner både innen næring, opplæring og frivillig kulturliv.

Du vil arbeide tett med direktør, ledergruppe og våre husflidskonsulenter over hele landet.

Du kan lese hele stillingsteksten her:

3 april 2019, Rauland

23 april 2019, Hjerleid, Dovre

7 juni 2019, Vågå

2 aug 2019, Skiringssal folkehøgskole, Sandefjord

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.